Aubergineschotel met gehakt
Aubergineschotel voor vanavond is alvast klaar! Straks pilav en slaatje erbij.
Ingrediënten:
- 400 gram gehakt
- 1 bosje koriander
- 1 ui
- 4 aubergine
- 2 tomaten
Kruiden:
- Peper
- Paprika poeder
- Snufje kaneel
- Zout naar smaak
Bereidingswijze:
Maal de ui en koriander fijn en doe de helft in het gehakt en de helft in de ovenschaal. In de ovenschaal voeg je 2 gemalen tomaat toe (met schil malen). Marineer zowel het gehakt als de saus met dezelfde kruiden. Maak inkepingen in de aubergine en stoom deze in een couscouspan voor 15 min. Laat deze afkoelen en voeg in elke inkeping wat gehakt. Leg dit in de ovenschaal op de tomatensaus en dek af met aluminiumfolie. Bak dit geheel gaar in 30 min in de oven op 220 gr. Serveer met pilav en een frisse salade
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like