Biscuit rolcake zonder oven
Biscuit rolcake zonder oven, het is al binnen 10 minuten klaar. Bij deze het recept! Ik hoop dat het jullie zal smaken: bon appétit!
Ingrediënten:
- 200 gram theebiscuit
- 2 bakjes flan of 1 glas (200 ml) chocoladevla
- 2 eetlepels poedersuiker
- 250 gram mascarpone
- 250 ml slagroom
- 1 zakje Klopfix
Bereidingswijze:
Maal allereerst de theebiscuit in een keukenmachine fijn. Doe dit in een kom en doe de bakjes flan erbij. Meng dit goed samen. Leg een plastic zakje of plasticfolie op je werkblad en verspreid het theebiscuit-mengsel erop. Het is een plakkerig mengsel, ik doe er altijd nog een plasticzakje op en rol het dan uit met een deegroller.
Klop vervolgens de slagroom met de poedersuiker en de Klopfix. Als de slagroom stijf is mix je er de mascarpone doorheen. Smeer het slagroom-mengsel erop en rol dit allemaal op. Laat de cake ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast of 1 uur in de vriezer.
Besmeer de cakerol vervolgens met de rest van het slagroom-mengsel en decoreer naar wens.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like