Black pepper wok met garnalen
Black pepper wok met garnalen. Simpel en jammie! De Black pepper saus is verkrijgbaar bij de Toko.
Ingrediënten:
- Noodles (bv. GO-TAN Egg Noodles)
- Wokgarnalen
- Wokgroenten
- Black pepper saus van Lee Kum Kee
- Chilisaus
- Wokolie
Bereidingswijze:
Neem een wok en verhit hier wat wokolie in. Doe er de garnalen bij en wok ze net aan gaar. Voeg vervolgens de groenten toe en wok mee. Doe er nu de black pepper saus en chilisaus bij. Zelf houd ik van pittig dus doe ik ongeveer 3 eetlepels black pepper saus en een flinke scheut chilisaus. Als je niet van erg pikant houdt, zou ik er 1 lepel in doen.
Laat dit kort mee wokken en zet uit als de groenten goed zijn. Ondertussen kook je de noodles volgens de verpakking en voeg je die als ze gaar zijn in de wok. Roer goed door en smullen maar!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like