Bladerdeeg gevuld met pikante kip

Bladerdeeg gevuld met pikante kip

Bladerdeeg gevuld met pikante kip. Het is een heel makkelijk recept.

Ingrediënten:

  • bladerdeeg
  • 1 kipfilet
  • 3 uitjes in stukjes
  • 2 paprika’s in kleine stukjes
  • gesneden prei
  • sambal
  • zout en peper
  • gesneden koriander
  • 2 a 3 eetlepels tomatensap van pakje

Bereidingswijze:

Kip kook je in water met zout en daarna in blokjes snijden. Doe beetje olie in koekenpan en begin de groenten te bakken.

bladerdeeg-gevulde-kip

Doe de kruiden bij en dan de stukjes kip. Als laatst de tomatensap, bak het nog even en laat het afkoelen. Ik zelf heb extra sambal in gedaan.

bladerdeeg-gevuld-met-pikante-kip

Daarna vul je de bladerdeeg ermee en besmeer de bladerdeeg met ei en bestrooi het daarna met sesamzaadjes. Oven voorverwarmen op 200 graden. Bak de bladerdeeg hapjes op 200/220 graden mooi goudbruin. Serveer het met loempiasaus


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie