Bladerdeeg gevuld met pikante kip
Bladerdeeg gevuld met pikante kip. Het is een heel makkelijk recept.
Ingrediënten:
- bladerdeeg
- 1 kipfilet
- 3 uitjes in stukjes
- 2 paprika’s in kleine stukjes
- gesneden prei
- sambal
- zout en peper
- gesneden koriander
- 2 a 3 eetlepels tomatensap van pakje
Bereidingswijze:
Kip kook je in water met zout en daarna in blokjes snijden. Doe beetje olie in koekenpan en begin de groenten te bakken.
Doe de kruiden bij en dan de stukjes kip. Als laatst de tomatensap, bak het nog even en laat het afkoelen. Ik zelf heb extra sambal in gedaan.
Daarna vul je de bladerdeeg ermee en besmeer de bladerdeeg met ei en bestrooi het daarna met sesamzaadjes. Oven voorverwarmen op 200 graden. Bak de bladerdeeg hapjes op 200/220 graden mooi goudbruin. Serveer het met loempiasaus
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like