Bladerdeegpizzaatjes met tonijn

Bladerdeegpizzaatjes met tonijn

Deze pizzaatjes zijn echt heerlijk en zo gemaakt! Je kunt er rondjes uitsteken, maar vierkant kan ook gewoon (scheelt weer werk ;)). Met beleg kun je variëren, ik maak ze meestal met tonijn, champignons en olijven.

En ook hier geldt: gebruik vers geraspte kaas, niet die kant en klare uit een zakje, dat is zoveel lekkerder!

Ingrediënten:

  • 1 pak bladerdeeg
  • 1/2 pakje Tomato Frito
  • 1 el rode pesto of groene pesto
  • 1 blikje tonijn
  • 1/2 bakje champignons, in stukjes
  • handje olijven, in ringetjes
  • Italiaanse kruiden
  • peper

Bereidingswijze:

Laat het bladerdeeg ontdooien en steek er cirkels uit. Meng in een kommetje de tomatenpuree, ketchup en pesto en besmeer de plakjes hiermee (laat een rand van 1 cm vrij). Meng de tonijn met de champignons, olijven en wat peper en Italiaanse kruiden.

Benieuwd naar de rest? Klik hier voor het volledig recept.

bladerdeegpizzatjes


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie