Bladerdeegpizzaatjes met tonijn

Bladerdeegpizzaatjes met tonijn

Deze pizzaatjes zijn echt heerlijk en zo gemaakt! Je kunt er rondjes uitsteken, maar vierkant kan ook gewoon (scheelt weer werk ;)). Met beleg kun je variëren, ik maak ze meestal met tonijn, champignons en olijven.

En ook hier geldt: gebruik vers geraspte kaas, niet die kant en klare uit een zakje, dat is zoveel lekkerder!

Ingrediënten:

  • 1 pak bladerdeeg
  • 1/2 pakje Tomato Frito
  • 1 el rode pesto of groene pesto
  • 1 blikje tonijn
  • 1/2 bakje champignons, in stukjes
  • handje olijven, in ringetjes
  • Italiaanse kruiden
  • peper

Bereidingswijze:

Laat het bladerdeeg ontdooien en steek er cirkels uit. Meng in een kommetje de tomatenpuree, ketchup en pesto en besmeer de plakjes hiermee (laat een rand van 1 cm vrij). Meng de tonijn met de champignons, olijven en wat peper en Italiaanse kruiden.

Benieuwd naar de rest? Klik hier voor het volledig recept.

bladerdeegpizzatjes


1 reactie

Geef een reactie