Bloemkool in roomsaus met vis

Bloemkool in roomsaus met vis

Vandaag lekker makkelijk, bloemkool en aardappelstukjes in roomsaus met vis. Dit is niet eens een recept! Super simpel, in 15 minuten aan tafel.

Ingrediënten:

  • bloemkoolroosjes
  • aardappels, in stukjes
  • roomsaus uit pakje
  • visfilets naar keuze
  • zout en peper
  • boter

Bereidingswijze:

Kook de bloemkool roosjes en aardappel stukjes in water met zout. Giet dan een gedeelte van het vocht, en vang de rest van het vocht op. Maak de roomsaus uit een pakje met het opgevangen vocht. Doe de aardappels en bloemkool bij de saus en warm het op. De visfilets kun je bakken in boter. Verder geen kruiden gebruikt, behalve zout en peper.


1 reactie

  1. Kirsty geplaatst op december 16, 2015 Beantwoorden
    Dit ziet er wel erg lekker uit zeg! Bloemkool is hier in huis een hele geliefde groente :)

Geef een reactie