Bokadio met garnalen
Vandaag simpele bokadio met garnalen. Broodjes vullen met mijn meiden.
De katjangsaus is verkrijgbaar bij C1000, de viskraampjes op de markt, visrestaurants en als het goed is ook bij de Marokkaanse slagers.
Ingrediënten:
- Stokbrood
- Garnalen
- 1 ui
- 2 knoflookteentjes, geperst
- Szechuan saus
- Katjangsaus
- Beetje koriander
- Paprikapoeder
- Komijnpoeder
- Zwarte peper
- Zout
Bereidingswijze:
Garnalen heb ik aangebakken met een uitje, twee geperste knoflookteentjes, beetje koriander, paprikapoeder, komijn, zwarte peper en zout. Op het einde heb ik een flinke scheut szechuansaus erdoor heen gedaan. Voor degene die van pittig houden is de szechuan saus echt een must, love it!
Schep dit in een stokbrood en doe er wat katjangsaus a.k.a. rimboesaus erbij. Lekkere bocadio!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like