Bread rolls van tonijn en surimi
Bread Rolls! Voor dit recept wordt er ‘Pane per Tramezzini’ gebruikt, dit brood kun je bij de Jumbo halen. Daar zitten dacht ik 6 plakken brood in. Het kost 2 euro, echt ideaal voor sandwiches en bread rolls enzovoorts.
Ingrediënten:
- Pane per Tramezzini Wit (Jumbo)
- Sesamzaad of maanzaad
- Komkommer, in repen
- Tonijn uit blik
- Mayonaise
- Avocado, in repen
- Surimi
- Zout
- Sla
Bereidingswijze:
Meng de tonijn met mayonaise en zout. Besmeer hiermee een plak brood. Dan doe je er sla en komkommer op. Een andere plak brood heb ik weer besmeerd met tonijn, een klein beetje sla, surimi en avocado erop gelegd.
Rol dit daarna goed en stevig op. Druk met je handen het brood goed aan, want kan scheuren. Het uiteinde lichtjes natmaken met water en rol het daarna op. Het laatste gedeelte hoor je onderop te houden zodat het goed plakt en niet losschiet.
Je kan ze gewoon zo laten of het brood lichtjes natmaken met water (gewoon met je hand erover) en dan sesamzaadjes of maanzaadjes erop plakken. Je kan het in de koeling leggen en voor het serveren aansnijden. Ik heb er truffelmayonaise bij geserveerd, maar je kan ook een ander sausje erbij doen.
Besaha!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like