Burritos met gehaktvulling

Burritos met gehaktvulling

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 3 teentjes knoflook of knoflookpoeder
  • 2 tomaten (mag je weg laten)
  • 1 blikje mais
  • 500 gram gehakt
  • 1 pakje Tomato Frito
  • 8 tortilla’s
  • 50 gram geraspte belegen kaas

Kruiden:

  • zout
  • peper
  • Provençaalse kruiden (optioneel)

Bereidingswijze:

Doe in een wok beetje olie en bak het gehakt rul tot je geen rood meer ziet. Doe de gesnipperde ui en knoflook er bij en bak het voor ongeveer 5 min. Geen knoflook in huis? Gebruik dan knoflook poeder.

251434_247263721962004_7447329_n

Snijd de paprika in kleine blokjes en doe het bij de het gehakt,ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes en snij de tomaten in blokjes en doe de mais bij het gehakt, 1 min ff mee bakken. Doe dan het pakje tomato frito er bij en de kruiden en laat het voor ongv. 10 min zachtjes doorkoken.

burritos-vouwen

283974_247263858628657_6614733_n

Verwarm de tortilla’s zoals aangeven op de verpakking. Vouw de burritos in vieren en vul ze met gehaktmengsel. Zie ‘’uitleg tortilla vouwen’’.

283159_247263891961987_7498727_n

Leg ze in een ovenschaal en bestrooi ze met de kaas. In een voorverwarmde oven (200 graden) de kaas beetje laten smelten. Lekker met aardappel rosti’s. Besa7a!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie