Burritos met gehaktvulling
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 3 teentjes knoflook of knoflookpoeder
- 2 tomaten (mag je weg laten)
- 1 blikje mais
- 500 gram gehakt
- 1 pakje Tomato Frito
- 8 tortilla’s
- 50 gram geraspte belegen kaas
Kruiden:
- zout
- peper
- Provençaalse kruiden (optioneel)
Bereidingswijze:
Doe in een wok beetje olie en bak het gehakt rul tot je geen rood meer ziet. Doe de gesnipperde ui en knoflook er bij en bak het voor ongeveer 5 min. Geen knoflook in huis? Gebruik dan knoflook poeder.
Snijd de paprika in kleine blokjes en doe het bij de het gehakt,ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes en snij de tomaten in blokjes en doe de mais bij het gehakt, 1 min ff mee bakken. Doe dan het pakje tomato frito er bij en de kruiden en laat het voor ongv. 10 min zachtjes doorkoken.
Verwarm de tortilla’s zoals aangeven op de verpakking. Vouw de burritos in vieren en vul ze met gehaktmengsel. Zie ‘’uitleg tortilla vouwen’’.
Leg ze in een ovenschaal en bestrooi ze met de kaas. In een voorverwarmde oven (200 graden) de kaas beetje laten smelten. Lekker met aardappel rosti’s. Besa7a!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like