Cake met wortelsap

Cake met wortelsap

Recept voor cake met wortelsap. 1 glas bevat 200 ml (kan minder of meer zijn). Ik heb wortelsap van de Lidl genomen deze keer, mag ook ander sapje zijn.

Ingrediënten:

  • 300 gr  bloem
  • 5 eieren
  • 200 gram suiker of 1 volle grote glas
  • 200 ml olie
  • 1 bakpoeder
  • 1 kleine Marokkaanse theeglas wortelsap

Garnering:

  • abrikozenjam
  • noten

Bereiding:

Doe de eieren, suiker en olie goed klutsen. Voeg dan het sapje toe, dit ook goed roeren of mixen met garde. Dan doe je de bloem beetje bij beetje bij en als laatst de bakpoeder. Goed mixen en giet dit in een ingevette met meel bestrooide bakblik. Bakken op 180 a 190 graden. Als hij gaar is doe je warme jam op met amandelen, walnoten of cocos naar smaak. Het is een simpele cakeje maar lekker .


1 reactie

  1. happybudgetcooking geplaatst op november 30, 2015 Beantwoorden
    Dit ziet er lekker uit en volgens mij ook lekker gemakkelijk!

Geef een reactie