
Cappellini in roomsaus en gebakken kip
Recept voor cappellini in roomsaus en gebakken kip. Het is echt super simpel. Onderstaande hoeveelheden zijn voor 2 personen.
Ingrediënten:
- 2 tenen knoflook, geperst
- Olijfolie, klontje boter
- Half flesje room
- Handjevol geraspte kaas
- Verse peterselie, fijngehakt
- 750 ml kippenbouillon
- Versgemalen peper
- 250 gram cappellini (of een andere pasta naar keuze)
Bereidingswijze:
Knoflook bakken in wat olijfolie en boter. Daarna kippenbouillon en versgemalen peper erbij, zodra dit aan de kook is voeg je de pasta toe. Laten koken voor ongeveer 5 minuten (langer is niet nodig voor deze pasta, voor een andere pastasoort wss wel). Als de pasta gaar is voeg je de room toe, geraspte kaas en verse peterselie. Even laten smelten en klaar is kees!
Voor de kip heb ik een marinade van mosterd, zout en saffraan gebruikt. Hier kun je natuurlijk ook gewoon andere kruiden voor gebruiken.
That’s it!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like