Chinese Egg Drop Soup
Chinese egg drop soup. Binnen 2 minuten heb je je bowl comfortfood voor je staan. Simpeler kan niet.
Ingrediënten:
- 3 eieren
- 1 liter water
- stukje gember
- 2 lente-uitjes
- 1 el sojasaus
- 1 tl sriracha saus
- 1 kl sesamolie
- 2 1/2 kippenbouillonblokjes
Bereidingswijze:
Breng een liter water aan de kook met 2 en een half kippenbouillonblokjes. Rasp er een stukje gember in, voeg een eetlepel sojasaus toe en als je van een beetje pittig houdt ook een klein theelepeltje srirachasaus. Snipper 2 lenteuitjes en voeg deze ook toe. Een koffielepel sesamolie erbij en laat aan de kook komen. Roer dan 3 eieren los. Roer nog een keer in de soep en gooi de eieren erin. Snel roeren en klaar.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like