Chocolade-dadel bonbons
Ajwa chocolade-dadel bonbons met mascarpone en walnoten. Je kunt uiteraard ook andere noten gebruiken.
Ingrediënten:
- Dadels (bv. Ajwa)
- Mascarpone
- Walnoten
- Pure chocolade
Bereidingswijze:
Snijd de dadel in met een mes en haal de pit eruit. Spuit hier wat mascarpone in en leg er een stuk walnoot in. Prik de dadel door een stokje en giet hier gesmolten pure chocolade over. Steek het stokje in een stuk piepschuim of oase en laat dit stollen. Na het stollen haal je ze van de stokjes en leg je ze mooi in een papieren cupje.
Maak eventueel af met een andere kleur chocolade. Voor het stollen kun je ze ook met kokos, nootjes of spikkels bestrooien. Maar voor een gezonde touch ook met lijnzaad of andere zaden. Een lekker variatie van deze dadel en een gezond snoepje voor de kids.
Liefs,
Zahira Bel
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like