Chocolade gebakjes met slagroom

Chocolade gebakjes met slagroom

Recept voor heerlijke chocolade gebakjes met slagroom en kokos.

Ingrediënten:

  • 5 grote eieren
  • 150 gram suiker
  • 125 gram bloem
  • 25 gram maizena
  • 2 vanille suiker
  • 2 volle eetlepels cacaopoeder

Vulling:

  • Aardbeienjam

Garnering:

  • Slagroom, geklopt
  • Kokosrasp

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed alvast een bakblik met bakpapier. Meng de eieren in een kom samen met de suiker en vanillesuiker tot het een mooi mengsel is. Daarna doe je met een houten lepel de bloem, maizena en cacao erbij en roer je alles zachtjes met de lepel. Giet dit in een bakblik en bak het op 160 graden voor ongeveer 30 minuten tot het gaar is. Laat het afkoelen.

Snijd de cake door midden en besmeer het met aardbeienjam. Leg dan de andere helft erop. Besmeer het lekker dik met slagroom en bestrooi het goed met cocos. Snijd het in vierkantjes en leg het in papieren vormen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie