
Chocolademousse met Griekse yoghurt in 2 minuten
Het is weer zover, chocaholic me wil chocola, en wel nu. Dus de optie van klassieke chocolademousse zit er niet in, die moet veel te lang opstijven. Daarom mijn 2 minuten Griekse yoghurt chocolademousse.
Ingrediënten:
- 200 gram pure chocolade
- 400 ml ijskoude Griekse volle yoghurt
- koffiekopje hete melk
Bereidingswijze:
Hak 200 gram pure chocolade fijn, doe in een kom. Gooi hier een koffiekopje hete melk op. Laat staan. Ondertussen doe je 400 ml ijskoude Griekse volle yoghurt in een kom. Roer de chocolade goed door tot een gladde creme, kiep deze onder de yoghurt en roer gelijk goed door. Doe in glazen. Top af met een beetje sinaasappeljam en een dotje room. De toetjes die je niet gelijk gebruikt dek je (zonder topping) af en zet je in de koelkast.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like