Couscous salade met avocado en tomaat

Couscous salade met avocado en tomaat

Heerlijke couscous salade met avocado en een gehaktspies van de grill ?. ‪#‎HealthyFood‬

Ingrediënten:

  • 750 g gestoomde couscous
  • 100 g cashewnoten
  • Rucola
  • Zwarte olijven (plakjes)
  • 1 Avocado
  • Bakje cherrytomaatjes
  • 3 lente ui
  • Olijfolie
  • Zwarte peper en zout

Bereidingswijze:

Optie 1: Stoom de couscous 2 á 3 keer voor een half uur (totaal bijna 2 uur werk). Ik had de couscous over na een schotel couscous met vlees gemaakt te hebben. Afgedekt in de koelkast bewaren en volgende dag deze salade van gemaakt. Dit is echte couscous en klontvrij. Dit recept is ideaal voor als je couscous over hebt of je maakt speciaal extra voor een salade als je couscous maakt.

Optie 2: Voor de mensen die wel de salade willen maken met couscous en geen zin en of tijd hebben. Probeer de couscous uit een pakje van de supermarkt. Bereidingswijze staat op de verpakking, ik denk dat je dit moet koken in water. (let op heb hier zelf geen ervaring mee).

couscoussalade-avocado-tomaat-cashewnoten-

Snijd de avocado, cherrytomaatjes en lente ui klein. 3 á 4 eetlepels olijfolie door je couscous heen en vermeng dit goed samen. Zout en peper toevoegen.

Doe alle ingrediënten bij de couscous vermeng dit goed samen en breng het op smaak met peper en zout. Hoeveelheden mag je zelf bepalen en met lauwwarme couscous lijkt het me ook lekker. Voilà je salade is klaar.

Serveertip:

Opscheppen op een bord, afmaken met een beetje olijfolie en zwarte peper. Besaha.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie