Drie in de pan met rozijnen

Drie in de pan met rozijnen

Drie in de pan met rozijnen. Je kan in plaats van de rozijntjes ook stukjes ananas nemen. Uit dit recept krijg je ongeveer 8×3 stuks

Ingrediënten:

  • 200 gr bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • Snufje zout
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • Handje rozijntjes
  • Bruine basterdsuiker voor garnering

Bereiding:
Zeef bakpoeder en meel en mix het met het ei en de melk goed romig. Voeg een snufje zout toe en mix dit erdoor. Dan de rozijntjes erdoor scheppen. Boter verwarmen in een koekenpan en met een eetlepel steeds drie bergjes maken in de koekenpan. Op laag vuur de ene zijde gaar bakken. Dan omdraaien en op hoger vuur die kant ook bruin en gaar bakken. Serveren met bruine basterdsuiker.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie