Fekkas met gekonfijt fruit

Fekkas met gekonfijt fruit

Recept voor fekkas met gekonfijt fruit. Een lekker en makkelijk koekje, je kan i.p.v. van gekonfijt fruit ook rozijntjes, amandelen of sesamzaad gebruiken.

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1 bakpoeder
  • 150 gr suiker
  • 200 ml olie
  • 1 bakje gekonfijt fruit
  • ongeveer 500 gr bloem

Bereidingswijze:

Dit alles mengen tot een soepel deeg. 4 staven mee vormen en deze staven op een bakplaat leggen met bakpapier. Besmeren met melk of eigeel en bakken gedurende 25 min in een voorverwarmde oven van 180 graden. Als ze mooi bruin zijn haal je ze uit de oven en leg je ze op een aanrecht met een keukendoek erover (dan zijn ze makkelijker te snijden). Neem een staaf en snijd hieruit koekjes. Deze leg je weer op de bakplaat en bak je bruin. Doe dit voor alle staven!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie