
Filodeeg roosjes in custard en siroop
Filodeeg roosjes in custard en siroop van verse munt en vanille. Pfff te dom!
Ingrediënten custard:
- 250 ml room
- 250 ml melk
- 4 eieren
- 60 gram suiker
Ingrediënten siroop:
- Paar blaadjes verse munt, fijngesneden
- Verhouding 1:1 suiker en water (dus 2 kommen water, 2 kommen suiker)
- 1 vanillestokje
Extra:
- 1 pak filodeeg
Bereidingswijze:
Maak roosjes van het filodeeg. Dit doe je door het filodeeg in het midden van je hand te plaatsen en vervolgens het een beetje te kreukelen. Zet ze in een beklede bakplaat. Klop alle ingrediënten voor de custard met elkaar en giet deze over de roosjes. Bak deze af in ongeveer 25 minuten op 180 graden.
Maak de siroop en giet het over de gebakken filodeeg roosjes. Snijd in stukken.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like