Fluffy Hot Dog Buns
Heerlijke fluffy hot dog buns gemaakt! Kids kunnen niet wachten om er van te proeven in shaa allah.
Ingrediënten:
- 500 á 550 gram bloem
- 8 gram droge gist
- 200 ml warme melk
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 volle theelepel zout
- 1 flinke eetlepel suiker
- 2 eieren
- 3 eetlepels zachte roomboter
- Knakworsten
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in een kom met uitzondering van de boter en knakworsten. Kneed het deeg tot een mooie bal. Voeg evt wat bloem toe als het echt nodig is. Het is best plakkerig deeg, dus schrik niet. Voeg als laatste de boter toe en kneed tot de boter is opgenomen in het deeg.
Doe het deeg in een kom en dek af met huishoudfolie. Laat dit 45 a 60 minuten rijzen. Verdeel het deeg in kleine bolletje en maak er lange slierten van. Draai deze om de knakworsten. Leg ze op een bakplaat en laat weer 45 minuten rijzen. Smeer ze in met een eitje. Bak af op 180 graden voor ongeveer 15 á 20 minuten. Na het bakken insmeren met gesmolten boter.
Smakelijk eten,
OumYassine
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like