Fris mango met bastogne toetje
Paar dagen terug een lekker fris toetje gemaakt: Fris mango met bastogne toetje.
Ingrediënten voor 4 glazen:
- 250 ml slagroom
- 1 vanillesuiker
- 1 klopfix
- 125 ml Griekse yoghurt
- 30 gr (witte basterd) suiker
- 8 bastogne koekjes
- 1 mango
Bereidingswijze:
1) Verkruimel je bastogne koekjes.
2) Klop de slagroom samen met de vanillesuiker en klopfix stijf. Zet dit dan weg in de koeling.
3) Meng de Griekse yoghurt met de (basterd) suiker en leg ook dit weg in de koeling.
4) Schil de mango en pureer deze.
5) Spatel de yoghurt door de slagroom
5) Nu kun je beginnen met de laagjes. Onderin die je de verkruimelde bastogne koekjes, daarop het slagroom mengsel. Vervolgens de mangopuree en weer een laagje slagroom mengsel. Doe hier nog wat verkruimelde bastogne op en decoreer met wat mangoblokjes en chocoladestukjes (deze heb ik ook zelf gemaakt erg makkelijk!)
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like