Gegrilde aubergine met mozzarella en tomaat

Gegrilde aubergine met mozzarella en tomaat

Recept voor gegrilde aubergine met mozzarella en tomaat.

Ingrediënten:

  • 1 grote aubergine
  • Zeezout en peper
  • Verse bosui
  • Basilicum
  • Mozzarella
  • Tomaat
  • Olijfolie

Bereidingswijze:

Snij een grote aubergine in de lengte in stukken van ongeveer 1,5 cm dik. Bestrooi deze met zeezout en versgemalen peper. Mag best royaal! Verhit een grillpan en bedruppel deze met wat olijfolie. Grill de aubergines per kant ongeveer 1 minuut. Haal de grillpan van het vuur. Leg de plakken in een ovenschaal en beleg de plakken met in plakken gesneden mozzarella en een plakje tomaat (trostomaat, kleine plakjes cherry of Roma tomaat mag ook). De ovenschaal gaat nu op 250 graden de oven in. Na 7 minuten haal je deze er uit. Bestrooi de plakken met verse bosui en basilicum. Bestrooi naar smaak met peper en zout.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie