Gevulde afbakbroodjes met ei
Makkelijk recept voor gevulde afbakbroodjes met ei, spinazie, paprika en tomaat.
Ingrediënten:
- 4 afbakbroodjes naar keuze
- 1/2 paprika
- 1/2 tomaat
- 1 handje verse spinazie
- 4 eieren
- Zout en peper
- Italiaanse kruiden
Bereidingswijze:
Maak met een mesje sneetjes zodat het dakje van het broodje eraf is. Als het dakje eraf is ga je met een schilmesje rustig langs de zijkant zodat de binnenkant een beetje los komt de zitten. Haal de binnenkant vervolgens met de hand eruit. Doe dit bij alle broodjes.
Snij de paprika, tomaat en verse spinazie in fijne stukjes en zet het even opzij. Neem de broodjes erbij en leg op de bodem de paprika en tomaat. Leg daar bovenop de spinazie. Druk het vervolgens even aan zodat je een kuiltje krijgt.
Neem de eieren en breek deze voorzichtig op de vulling. Doe er wat zout en peper bovenop. En als laatst wat Italiaanse kruiden.
Zet de oven aan op 200 graden en zet de broodjes er dan 15 minuten in. Ik heb er nog fetakaas, komkommer, olijven, tomaat en lente-ui bij geserveerd.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like