Gevulde inktvis met rijst en garnalen

Gevulde inktvis met rijst en garnalen

Vandaag heb ik gevulde inktvis met rijst, garnalen, doperwten en tonijn gemaakt.

Ingrediënten:

  • 3 grote inktvissen
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 1 groene en 1 rode paprika, in blokjes
  • Garnalen, in kleine stukjes
  • Tonijn uit blik
  • Gekookte rijst
  • Groene pesto
  • Doperwten
  • Hete pepers, in stukjes
  • Taugé
  • Koriander (kozbar)
  • Zwarte olijven zonder pit, gesneden
  • 1 vis bouillontablet (Knorr)
  • Saffraanpoeder
  • Komijnpoeder
  • Citroensap
  • Kurkuma
  • Zout en zwarte peper
  • (Olijf)olie

Bereidingswijze:

Bak de groenten, garnalen, tonijn en olijven met olijfolie aan in een pan. Voeg kurkuma, zwarte peper, komijn, saffraan, zout, citroensap, pesto en een visbouillonblokje toe. Laat dit 10 minuten aanbakken en voeg gekookte rijst toe.

gevulde inktvis met rijst garnalen doperwten 3

Meng alles goed met elkaar en vul hiermee je inktvissen. Marineer ze eventueel naar wens. Maak ze dicht met bv. een satéprikker en bak ze in een pan met zonnebloem tot ze gaar zijn.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie