Gevulde pannenkoeken met gehakt
Hartige gevulde pannenkoeken met gehakt.
Ingrediënten:
- 300 gram meel
- 1 theelepel zout
- 2 eieren
- 1/2 l melk
- peterselie en bieslook, fijngesnipperd
- beetje boter om ze in te bakken
Vulling:
- 200 gr gehakt, rullen
- beetje rode paprika
- Italiaanse kruiden (optioneel)
- 1 el tomatenpuree
- mespunt sambal
- peterselie
- 1 ajuin
- knoflook
- 1 prei
- 1 wortel
Extra:
- geraspte kaas
Bereidingswijze:
Maak een pannenkoekenbeslag van het meel, zout, eieren, melk, peterselie en bieslook. Het beslag moet wel wat steviger zijn dan normaal. Bak de pannenkoeken zoals gewoonlijk. Snijd de groenten in fijne stukken. Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt. Bak de groenten erbij en breng op smaak met de rest van de ingrediënten. Verdeel de gehaktvulling over de pannenkoeken en rol ze op. Snijd ze in gelijkmatige stukken en leg ze in een ovenschaal. Strooi er wat geraspte kaas over en stop ze in een voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like