Gevulde pannenkoeken met gehakt

Gevulde pannenkoeken met gehakt

Hartige gevulde pannenkoeken met gehakt.

Ingrediënten:

  • 300 gram meel
  • 1 theelepel zout
  • 2 eieren
  • 1/2 l melk
  • peterselie en bieslook, fijngesnipperd
  • beetje boter om ze in te bakken

Vulling:

  • 200 gr gehakt, rullen
  • beetje rode paprika
  • Italiaanse kruiden (optioneel)
  • 1 el tomatenpuree
  • mespunt sambal
  • peterselie
  • 1 ajuin
  • knoflook
  • 1 prei
  • 1 wortel

Extra:

  • geraspte kaas

Bereidingswijze:

Maak een pannenkoekenbeslag van het meel, zout, eieren, melk, peterselie en bieslook. Het beslag moet wel wat steviger zijn dan normaal. Bak de pannenkoeken zoals gewoonlijk. Snijd de groenten in fijne stukken. Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt. Bak de groenten erbij en breng op smaak met de rest van de ingrediënten. Verdeel de gehaktvulling over de pannenkoeken en rol ze op. Snijd ze in gelijkmatige stukken en leg ze in een ovenschaal. Strooi er wat geraspte kaas over en stop ze in een voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.


2 reacties

  1. Kirsty geplaatst op maart 17, 2016 Beantwoorden
    Dit lijkt mij wel erg lekker! Het ziet er ook zo leuk uit als partysnack!
  2. De Dotties geplaatst op maart 18, 2016 Beantwoorden
    Lekker zeg! Lijkt me wel leuk om te geven als hapje als er bezoek is!

Geef een reactie