Gourmetten met vis, kip en gehakt
Gourmetten vind ik altijd leuk om te doen. Ik maak de schotels altijd zelf klaar. Ik heb de schalen los gekocht bij zon klein winkeltje die allemaal feestspullen verkoopt in Tilburg.
Wat heb je nodig:
- Kip merkez worstjes
- Zalm stukjes
- Tilapiafilet
- Kabeljauwfilet
- Gamba’s
- Surimi garnalen
- Kipspiesjes
- Gehaktburgers
Groenten en/of fruit:
- Courgette
- Rode ui
- Champignons
- Paprika
- Ananas
- Olijven
- Feta
- Citroen
- Lente ui
- Cherrytomaatjes
Extra:
- Stokbroodjes (AH )
- Olijfolie spray
- 5 party bordjes
Bereidingswijze:
Zalmstukjes: In dunne reepjes snijden en kruiden met zout en peper. Meer niks aan toevoegen.
Tilapia filet: Paprikapoeder, zout en citroensap. Meng het geheel en laat het dan even staan.
Kabeljauw filet: Paprikapoeder, zout en citroensap. Meng het geheel en laat het dan even staan.
Kip Spiesjes: Kip filet in grove stukken snijden. Kruiden met kipkruiden, chili vlokken en scheutje olie. Mengen en dan de kipstukjes op een stokje. Zet het dan even opzij als je klaar bent.
Gehakt Burgers: 200 gram gehakt, paprikapoeder, zout en koriander. Kruid het gehakt en vorm de burgers dan.
Groente: Snij de groente vervolgens in dunnen reepjes en plakjes.
Dien alles netjes op in de borden en alles is klaar om te gaan gourmetten.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like