Green tea moelleux (Matcha)
Green tea moelleux. Vergeet chocolade moelleux…dit is dé lekkerste trend van 2016!
Ingrediënten voor groene thee moelleux (3 porties):
- 2 eieren
- 1 eiwit
- 45 gram boter op kamertemparatuur
- 90 gram poedersuiker
- 60 gram bloem
- 100 gram witte chocolade
- 2 el Matchapoeder
- Snufje zout
Bereidingswijze:
Mix de boter met de poedersuiker, voeg daarna de eieren en eiwit toe en mix goed door. Smelt ondertussen de chocolade in magnetron of au bain marie. Voeg de matcha-poeder, het bloem en snufje zout toe aan je mengsel en klop goed door. Voeg als laatst de gesmolten chocolade toe en meng het er goed door heen. Schenk je mengsel in 3 ingevette en bebloemde vormpjes en zet ongeveer een uur in de koelkast. Bak daarna voor ongeveer 15 minuten op 200 graden. Stort het cakeje op een bordje en dresseer mooi met poedersuiker en mint. Besaha!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like