Hachee met rodekool en aardapelpuree

Hachee met rodekool en aardapelpuree

Van dit gerecht kun je geen mooie foto maken maar het is zo heerlijk! Hachee met rodekool en aardappelpuree.

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • 2 laurierblaadjes
  • 3 kruidnagels
  • 400 g rundvlees
  • 2 el bloem
  • (Room)boter
  • 800 ml water
  • 1 runderbouillonblokje
  • 1,5 el azijn
  • 1 plak ontbijtkoek
  • zout
  • versgemalen peper

1) Pel de ui, en snipper deze grof.
2) Snijd het vlees in blokjes.
3) Breng op smaak met zout en peper.
4) Hussel de vleesblokjes door de bloem.
5) Verwarm een braadpan en verhit de boter. Voeg de blokjes vlees toe en bak het vlees rondom bruin.
6) Voeg de uien toe. Blus met water. Voeg daarna het bouillonblokje toe
7) Voeg de laurierblaadjes, azijn en kruidnagels toe. Leg de deksel op de pan en laat het vlees op laag vuur circa 3 uur zachtjes gaar stoven en roer af en toe door.
8) Haal de deksel dan van de pan, zodat de saus kan indampen.
9) Breek de ontbijtkoek in blokjes en roer door de saus. Laat het lekker indikken.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie