Harcha gevuld met kaas
Deze harcha is al super lekker zonder allerlei extra dingetjes, maar nu er nog eens kaas in komt is het een echte genot. Wat hou ik toch van experimenteren :D
Het recept deel ik natuurlijk meteen met jullie!
Ingrediënten:
- 130 g fijne griesmeel
- 310 g grove griesmeel
- 185 ml melk
- 90 ml olie
- 1 kleine tl zout
- 1 el suiker (of naar eigen smaak)
- 1/2 zakje bakpoeder
- Vulling naar eigen keuze (ik gebruik gesnipperde kaas of kaas in plakjes fijn snijden)
Bereidingswijze:
Je doet alles in een diepe kom, olie beetje voor een beetje toevoegen en goed met elkaar vermengen. Laat nog 130 g fijne griesmeel apart staan en voeg die op het laatst. Het mag niet te waterig of heel droog zijn, dus een mengsel wat handelbaar is. Goed kneden met je handen. Afdekken en laten staan voor 10 min. Je vormt er dan bolletjes van.
Pak een bolletje, rol het in wat grove griesmeel en maak het dan plat op je handpalm, doe er wat kaas op en vouw het dicht zoals op de foto te zien is. Je kan het ook later met griesmeel bestrooien. Afbakken in een pizza pan op stand 2, werkt voor mij het beste. Het mag ook in een anti aanbak koekenpan.
Eet smakelijk en geniet ervan!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like