
Hartige pannenkoeken met kruidenkaas en zalm
Een heerlijk en simpel hapje dat het altijd goed doet bij de soep. Hartige pannenkoeken besmeerd met kruidenkaas en gerookte zalm.
Ingrediënten:
- 250 gr bloem
- 300 ml melk (ongeveer)
- 1 ei
- bieslook
- koriander
- uienpoeder
- knoflookpoeder
- snufje kerriepoeder
- zout en peper
- kruidenkaas
- gerookte zalm
Bereidingswijze:
Snijd de koriander en bieslook fijn. Meng de melk samen met de bloem en doe er het ei bij. Mix dit en voeg de kruiden en koriander en bieslook toe. Het moet een vloeibaar beslag zijn.
Bak de pannenkoeken in wat boter. Laat ze afkoelen en besmeer met kruidenkaas en leg er plakjes gerookte zalm op. Rol op en smullen maar!
Ook lekker met sla erin.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like