Hartvormige wafels

Hartvormige wafels

Easy like sunday morning ❤ Wentelteefjes van Brioche & wafels met choco en banana.

Ingrediënten:

  • 500 gram zelfrijzend bakmeel
  • 250 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 3 eieren (op kamertemperatuur)
  • 2,5 zakje vanillesuiker
  • 350 milliliter melk
  • 250 gram basterdsuiker

Bereidingswijze:

Doe de boter de vanillesuiker en de basterdsuiker in de mengkom. Mix met de mixer op de laagste stand tot een smeuïg geheel, daarna nog even (minuut of 3) met de mixer met op de hoogste stand om het beslag lekker luchtig te maken. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.

Voeg vervolgens afwisselend de melk en het bakmeel toe. Mix dit tot een glad beslag. Wafels bakken in het wafelijzer tot ze mooi goudbruin van kleur zijn.

11295940_530349653770247_3842732841142501986_n

Je kan het recept ook halveren want je krijgt er tbarkellah veel uit. Ik heb mashallah een groot gezin dus bij mij komt het wel op


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie