IJshoorntjes met noten en chocolade

IJshoorntjes met noten en chocolade

Deze schattige ijskoekjes zijn zo heerlijk en makkelijk te maken. Perfect voor feestjes! Je hebt maar drie ingrediënten nodig.

Ingrediënten:

  • 500 gram pinda’s
  • 500 gram amandelen, ontveld
  • 4 witte crispy chocoladerepen

Extra:

  • Discodip/gekleurde sprinkels/nootjes (voor de topping)
  • Metalen ijsvormpjes
  • Witte chocoladereep, gesmolten (optioneel)
  • Ronde gebakspapiertjes (optioneel)
  • Kruidnagel (optioneel)

Bereidingswijze:

Maal de pinda’s en amandelen. Smelt de chocolade au-bain-marie met eventueel een scheutje zonnebloemolie. Meng de chocolade samen met de nootjes en roer het het heel goed door. Vul de metalen ijsvormpjes hiermee. Het is belangrijk dat je het mengsel goed in het vormpje plaatst, zodat er geen gaten in het koekje zal ontstaan.

Plaats de ijshoorntjes 10-15 minuten in de vriezer. Dep eventueel de bovenkant van de ijshoorntjes in witte gesmolten chocolade en daarna in een topping naar keuze. Je kunt ze eventueel ook nog inpakken met gebakspapiertjes en met een kruidnagel vastpinnen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie