Kersenflappen met slagroom
Kersenflappen! Zag ze al een aantal keren voorbij komen en moest ze proberen! Dames het is heel simpel. Ik maak er mini varianten van.
Ingrediënten:
- Bladerdeeg
- Rietsuiker
- Slagroom
- 1 blikje kersenvlaaivulling van HAK
- Vanillesuiker
- Klopfix
- Ei
Bereidingswijze:
Ik snijd mijn bladerdeeg in 4 driehoekjes. Dan leg ik het ene driehoekje (met de plakkerige kant) op de andere. Met 1 bladerdeeg krijg ik dus 2 kersenflapjes. Ik smeer ze in met ei en strooi er wat rietsuiker op.
Dan gaan ze de oven in. Zodra ze gaar zijn laat ik ze afkoelen en snijd ik ze doormidden. Hier spuit ik slagroom op en wat van de hak vlaaivulling. Dan de andere helft erop leggen en klaar. De slagroom klop ik zelf met een zakje vanillesuiker en Klopfix.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like