Kersentiramisu

Kersentiramisu

Voor degenen die mij al langer volgen een oude bekende :) Een heerlijke variatie op de bekende tiramisu met koffie en lange vingers is deze kersentiramisu. Let op dat je geen kersen uit een pot gebruikt, maar echte vlaaivulling. Je kan het ook in glazen maken (breek de lange vingers dan in stukjes).

Ingrediënten:

  • 1 pak lange vingers
  • 1 bakje mascarpone of mon chou(250 gr)
  • 1 pakje slagroom (200ml/gr)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 el suiker
  • 1 zakje klopfix
  • 1 kopje (chocolade)melk
  • 1 blik vlaaivulling kersen

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klopfix. Klop de mascarpone los met de suiker en meng door de slagroom heen tot je een egaal mengsel krijgt. Doop de lange vingers in de (chocolade)melk en leg ze op de bodem van een schaal.

Benieuwd naar de rest? Klik hier voor het volledig recept.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie