Kip in kerrie-druivensaus met broccoli en rijst
Kip in kerrie-druivensaus met broccoli en rijst. Dit is een heel makkelijk, maar superlekker recept. Probeer het eens zou ik zeggen!
Ingredienten voor 4 personen:
- 4 kipfilets
- 2 stronken broccoli
- 1 zakje kerriesaus (Maggi)
- Klein trosje druiven (witte)
- Zout en peper
- Rijst naar keuze
- 1 kruidenbouillonblokje
Bereiding:
Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze goudbruin en gaar. Kook de rijst met het bouillonblokje gaar. Snijd de broccoli in roosjes en kook in vijf minuutjes gaar (met wat zout erbij). Als ze gaar zijn schep je de roosjes er met een schuimspaan uit en giet 250 ml van het kookvocht in een maatbeker. Gooi de rest van het kookvocht weg. Doe de 250 ml terug in de pan en voeg het zakje kerriesaus toe. Roer dit er goed door met een garde. Breng aan de kook en zet dan weer laag, wel blijven roeren anders komen er klontjes in. Haal de velletjes van de druiven af en voeg ze toe aan de kerriesaus. Even doorwarmen en serveren met de rijst, broccoli en kipfilet.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like