Kippenmaagjes en -hartjes in saus

Kippenmaagjes en -hartjes in saus

Zoonlief wou nog een keertje hetzelfde eten als gisteren dus weer een heerlijk bordje kippenmaagjes en -hartjes met champignons in een pittige saus. Love it!!! Maagjes zijn zelfs nog lekkerder dan de hartjes, je moet ze wel een paar uur bakken zodat ze botermals zijn.

Ingrediënten:

  • kippenmaagjes
  • kippenhartjes
  • kastanjechampignons
  • 2 uien, gesnipperd
  • flinke scheut ketjap
  • beetje srirachasaus
  • kippenbouillon
  • paprikapoeder
  • zout en peper
  • maizena
  • water

Bereidingswijze:

Je bakt eerst 2 gesnipperde uien aan. Voeg dan de maagje en hartjes erbij. Laat hierbij ook de kastanjechampignons flink bruin bakken met zout, peper, paprikapoeder, ketjap, kippenbouillon en een klein beetje srirachasaus. Paar uur sudderen en binden met een papje van maizena en water.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie