Kipsalade met nectarine en walnoot

Kipsalade met nectarine en walnoot

Heerlijk lunchen in de tuin met een kipsalade met nectarine, walnoten en cherry tomaatjes.

Ingrediënten:

  • 1 kipfilet
  • 1 zak gemengde salade
  • 1 nectarine
  • 1 gekookt eitje
  • Yoghurt dressing
  • 4 cherry tomaatjes
  • Paar walnoten
  • Pijnboompitten (optioneel)
  • Knoflookpoeder
  • Zwarte peper en zout
  • Paprikapoeder

Bereidingswijze:

Marineer de kipfilet in een beetje knoflookpoeder, zwarte peper, zout en paprikapoeder naar smaak. Grill het tot het gaar is. Snijd het in repen. Snijd verder de nectarine in dunne plakken, de cherrytomaatjes door de helft en het eitje door vieren.

De opmaak spreekt denk ik voor zichzelf, zo niet, hoor ik het graag.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie