Kipspiezen in Marokkaanse saus

Kipspiezen in Marokkaanse saus

Recept voor een makkelijk en lekker gerecht: kipspiezen in Marokkaanse saus.

Ingrediënten:

  • 150 gr kipfilet
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • 2 paprika’s
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kipkruiden
  • 1 theelepel chilivlokken
  • Mespunt zout
  • 1/2 bosje koriander
  • 1 handje olijven

Bereidingswijze:

Snij de kip in grove stukken en doe deze in een bord. Kruid deze dan met kipkruiden. Neem wat prikkers en doe de kipstukjes hierop. Zet ze dan even apart. Snij de tomaten, ui en paprika in fijne stukjes. Doe deze in een koekenpan met een scheutje olie.

Als het aangefruit is, doe er dan kruiden bij en de koriander. Roer het om en dek het dan 5 minuten af. Zet de kipstokjes bovenop het sausje. Dek het dan af en laat het in z’n geheel garen. Als alles gaar is doe er dan stukjes olijven bovenop en je kunt het serveren.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie