Kokosbonbons met chocolade hazelnoten
Ingrediënten:
- 250 gram geraspte kokos
- 1 bakje met chocolade hazelnoten (Lidl)
- 1 blikje gecondenseerde volle melk (Nestlé)
- cacaopoeder
- witte- of pure chocolade
Bereidingswijze:
Doe de geraspte kokos in de keukenmachine en maak deze nog ietsjes fijner. Doe de gemalen kokos in een kom en voeg halve blikje gecondenseerde volle melk toe.
Meng dit goed samen en maak er bolletjes van en vul deze met een hazelnoot omhuld met melk chocolade. Leg dit op bakpapier en werk zo al het kokosmengsel af.
Doe een klein beetje cacao in een zeef en zeef over elk bonbon een beetje cacao. Smelt je witte chocolade en spuit over de bonbons een paar lijnen om het af te maken.
10 min in de vriezer zodat de chocolade droogt en ruim je keuken in tussen op. Zet alle bonbons in een vormpje en je bent klaar. Simpel en lekker.
Deze vormpjes heb ik zelf gemaakt zie foto hoe ik het heb gedaan.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like