Kokosbonbons met chocolade hazelnoten

Kokosbonbons met chocolade hazelnoten

Ingrediënten:

  • 250 gram geraspte kokos
  • 1 bakje met chocolade hazelnoten (Lidl)
  • 1 blikje gecondenseerde volle melk (Nestlé)
  • cacaopoeder
  • witte- of pure chocolade

Bereidingswijze:
Doe de geraspte kokos in de keukenmachine en maak deze nog ietsjes fijner. Doe de gemalen kokos in een kom en voeg halve blikje gecondenseerde volle melk toe.

10660363_10202951468051243_2420227966812428854_n

Meng dit goed samen en maak er bolletjes van en vul deze met een hazelnoot omhuld met melk chocolade. Leg dit op bakpapier en werk zo al het kokosmengsel af.

1621990_10202951469651283_3478563918681206825_n

Doe een klein beetje cacao in een zeef en zeef over elk bonbon een beetje cacao. Smelt je witte chocolade en spuit over de bonbons een paar lijnen om het af te maken.

1781984_10202951475051418_6139661629033983078_n

10 min in de vriezer zodat de chocolade droogt en ruim je keuken in tussen op. Zet alle bonbons in een vormpje en je bent klaar. Simpel en lekker.

10154022_10202951476571456_1147872109384641912_n10653365_10202951477051468_8906026359531066990_n

Deze vormpjes heb ik zelf gemaakt zie foto hoe ik het heb gedaan.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie