
Krokante visballetjes
Krokante visballetjes met tartaarsaus (2 borden klaargemaakt). Ze zijn echt lekker, die waren heel snel op.
Ingrediënten:
- 3 grote aardappels
- 3 pakjes Alaska koolvisfilet
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 ei
- 1 eetlepel fijngesneden koriander
- zout
- sambal
- 1 theelepel komijn
- paar druppels citroensap
Garnering:
- cornflakes (beetje klein stampen)
- bloem
- ei
Bereidingswijze:
Aardappels gaar koken in water. De vis in een pannetje met water koken samen met een stukje citroen. Daarna laat je de vis uitlekken in een zeef. Prak de aardappels en dan de vis ook mee prakken. De vis mag niet TE geprakt zijn. Doe dan alle ingrediënten erbij.
Maak er bolletjes van en haal ze eerst door de bloem, dan een geklutst ei en dan door de cornflakes. Als je klaar bent met alles dan ga je ze frituren. Zodra ze mooi goudbruin zijn kun je ze uit de pan halen. Serveer er een salade of iets anders bij.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like