Kwark met sfouf en bosbessen
Ramadan Moubarek lieve mensen! Ramadan is een gezegende maand waarin de moslims vasten van zonsopgang (Fajr) tot zonsondergang (Maghreb). Met uitzondering voor zieke, zwangere, reizende en jonge kinderen. Ramadan is 1 van de 5 zuilen waaraan een moslim moet voldoen. Het is niet alleen een maand van het vasten maar ook van bezinning en zuivering van je ziel.
Een mooie maand waarin men extra denkt aan de medemens, saamhorigheid, vrijgevigheid, discipline en liefdadigheid. Kortom, een mooie maand waarin veel gebeurd met je geest, lichaam en uithoudingsvermogen. Hieronder vind je een makkelijk recept die je kunt maken voor suhoor en die je kunt eten voordat je begint met vasten.
Ingrediënten:
- Kwark (b.v. met een hoog eiwit gehalte of je kan er wat eiwitpoeder aan toevoegen)
- Sfouf (klik hier voor mijn recept)
- Bosbessen
- Snufje kaneel
Bereidingswijze:
Vul een kom met kwark en verdeel er wat sfouf overheen. Geen sfouf in huis? Een alternatief voor sfouf kan b.v. lijnzaad of haver zijn. Bestrooi de kwark vervolgens met bosbessen en een snufje kaneel.
Te volgen op…
Facebook: Oumami Food
Youtube: Oumami Food
Instagram: @oumamifood
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like