Lekkerbekjes met champignonroomsaus
Lekkerbekjes met champignons in roomsaus. Dit recept is voor 2 personen.
Ingrediënten:
- 2 lekkerbekjes
- Scheutje olie
- 1 sjalot, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 bakje kastanjechampignons
- 125 ml verse slagroom
- 1 theelepel maizena
- Zout en peper
- Chilivlokken
- Bieslook
Bereidingswijze:
Bak de lekkerbekjes voor 15-20 minuten in de oven. Fruit in een koekenpan de gesnipperde sjalot en knoflook in een scheut olie. Snijd de champignons in plakjes en voeg deze toe. Giet de slagroom erbij en breng op smaak met zout, peper en chilivlokken. Voeg ook wat stukjes bieslook toe. Doe de maizena al roerend erbij, zodat de saus wat dikker wordt. Serveer de champignonroomsaus met de lekkerbekjes.
https://youtu.be/tiaAC0I5CSU
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like