Leuke ideeën voor gourmetten

Leuke ideeën voor gourmetten

Gourmetten met de hele familie, het was heel gezellig en chaotisch. Iedereen was door elkaar aan het kletsen, mijn pa die zich voordeed als super kok…heel veel gelachen. Echt voor herhaling vatbaar! We hebben wel in de keuken gegeten, ik heb een hekel aan die geurtjes in de woonkamer.

leuke gourmet ideeen tips en recepten

We hebben twee tafels tegen elkaar aangezet en alle stoelen en borden in huis verzameld.

leuke gourmet ideeen tips en recepten 4

De kinderen hadden Turkse pizzaatjes en knakworstjes als extra’s. Wij hadden kip-, kalfsfiletjes, gehakt, shoarma, gamba’s en visfilet. Daarnaast paprika, champignons, taugé, rode ui en courgettes.

Ook nog aardappelsalade, groentesalade, stokbrood met allerlei smeersels, roerei, verschillende soorten olijven en gebakken krieltjes die je dan alleen maar hoeft op te warmen op de bakplaat.

leuke gourmet ideeen tips en recepten 2

Je doet een paar druppels olie in het pannetje en dan je groentjes er in. Wij hebben vlees op de bakplaten gelegd en dat was in 5 minuten gaar. Daarna verdeeld over de borden en de volgende lading er op. De groentjes in de wokjes moet je wel bijhouden (af en toe om roeren), wat zout en peper er op. Heerlijk!

leuke gourmet ideeen tips en recepten 5

Thee/koffie en zoet toe. Helaas geen foto gemaakt van de oliebollen en dessert.

Dus meiden, doen met de hele familie! Absoluut een hit. O ja, we gaan vandaar weer gourmetten had nog een hele schaal vlees etc. over.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie