Makkelijke stracciatella mousse

Makkelijke stracciatella mousse

Deze stracciatella mousse is zo lekker! Dit recept is voor 2 porties.

Ingrediënten:

  • 200 gram slagroom, ongeklopt
  • 100 gram melkchocolade
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Raffaello’s (of wat anders, ter garnering)

Bereidingswijze:

Klop de slagroom lobbig maar niet stijf samen met de vanillesuiker. Smelt in de tussentijd de melkchocolade au bain marie en laat vervolgens 2 minuten afkoelen. Voeg de gesmolten, iets afgekoelde chocolade, aan de slagroom toe en spatel een paar keer door elkaar, niet teveel anders word je slagroom chocolademousse.

stracciatella mousse recept

Giet het mengsel in 2 mooie glazen en versier met een Raffaello (of wat anders). Zet 1 uur in de koelkast om op te stijven. Daarna kun je meteen van dit hemels toetje genieten!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie