
Mango-appelflappen
Ramadan ❤
Wat is er nou heerlijker dan je eigen mango/appelflappen? Vers en warm uit je eigen keuken, heerlijk zijn ze! Zeker een aanrader om te maken. Wacht er niet te lang mee…je zult ervan smullen!
Ingrediënten (voor 10 vellen):
- Bladerdeeg (roomboter)
- Appel
- Mango
- Kaneel
- Suiker
- 1 ei (om te bestrijken)
Bereidingswijze:
Ontdooi het bladerdeeg. Schil de vellen weg van de appel en mango. Snijd ze in blokjes. Meng 4 el suiker met 1 el kaneel in een bord. Voeg de mango en appel erbij.
Vul iedere helft van het bladerdeeg en plak de randen dicht met een vork. Klop het eitje op en bestrijk de bladerdeegflapjes ermee.
Strooi nog wat van het kaneel/suiker mengsel. Bak de appelflappen op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Na 10 minuten wel even opletten.
Amour’s tips:
- Je kunt het bladerdeeg ook met alleen appels of mango vullen.
- Kies voor kristalsuiker.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like