Marokkaanse churros

Marokkaanse churros

Recept voor Marokkaanse churros. Heerlijk als ontbijt!

Ingrediënten:

  • 500 gram bloem
  • 450 ml lauwe melk (afwegen in maatbeker)
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 afgestreken eetlepel zout
  • 1 zakje gedroogde gist
  • 1 ei

Garnering:

  • Geroosterde amandelen, grofgemalen
  • Honing

Bereidingswijze:

Mix de bloem, melk, vanillesuiker, zout, gift en ei in een kom door elkaar. Laat het een half uurtje rijzen, zeker niet langer! Verhit wat olie in een pan. Vul je spuitzak of spuitpistool met een deel van het deeg en spuit ringen in de hete olie. Bak ze tot ze mooi goudbruin zijn. Als garnering heb ik geroosterde grofgemalen amandelen en honing gebruikt.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie