Marokkaanse kipspiesjes

Marokkaanse kipspiesjes

Recept voor Marokkaanse kipspiesjes. Lekker gegeten hamdoelilah.

Ingrediënten:

  • 1 kipfilet
  • Half bosje koriander
  • 1 theelepel gember
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel saffraan
  • 1 theelepel komijn
  • 2 teentjes knoflook, geraspt
  • 1 theelepel cayenne poeder
  • 1 theeglas olie
  • Zout op gevoel

Ingrediënten sausje:

  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 eetlepel mosterdsaus
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Beetje peper

Bereidingswijze:

Snij een kipfilet in grove stukken en doe ze in een kom. Voeg daarbij half bosje fijngesneden koriander en dan giet je er 1 theeglas olie overheen en meng je alles goed tot de kruiden er in trekken. Laat het een dagje rusten of marineer het ruim van tevoren.

marokkaanse kipspiesjes2

Voor het sausje: alle ingrediënten bij elkaar mengen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie