Marokkaanse kipspiesjes
Recept voor Marokkaanse kipspiesjes. Lekker gegeten hamdoelilah.
Ingrediënten:
- 1 kipfilet
- Half bosje koriander
- 1 theelepel gember
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel saffraan
- 1 theelepel komijn
- 2 teentjes knoflook, geraspt
- 1 theelepel cayenne poeder
- 1 theeglas olie
- Zout op gevoel
Ingrediënten sausje:
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel mosterdsaus
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel paprikapoeder
- Beetje peper
Bereidingswijze:
Snij een kipfilet in grove stukken en doe ze in een kom. Voeg daarbij half bosje fijngesneden koriander en dan giet je er 1 theeglas olie overheen en meng je alles goed tot de kruiden er in trekken. Laat het een dagje rusten of marineer het ruim van tevoren.
Voor het sausje: alle ingrediënten bij elkaar mengen.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like