Marokkaanse tomaten charmilla

Marokkaanse tomaten charmilla

Recept voor Marokkaanse tomaten charmilla.

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 4 tomaten (rijpe zachte tomaten)
  • 2 teentjes knoflook (2 kleintjes of 1 grote)
  • Zout en cayennepeper naar smaak
  • Koriander, fijngehakt

Bereiding:
In een pannetje olie verhitten, daar een ui in doen (klein snijden) en op middelmatig vuur bakken tot ze zacht zijn. 1 uitgeperste teen knoflook erbij (of fijnsnijden of raspen). Zout en wat cayennepeper (die rode hete). Dan 4 tomaten ontvellen en pitjes eruit. In hele kleine blokjes snijden en erbij doen. Wat koriander (kosbar) fijnhakken en erbij doen en paprikapoeder. Dit even op hoog vuur doen tot het “kookt” en dan op laag vuur met de deksel erop gaar laten worden (tot alles zacht is). Als het klaar is een beetje fijnprakken met je vork en klaar


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie