Marokkaanse visfilet uit de oven

Marokkaanse visfilet uit de oven

Een lekker recept voor Marokkaanse visfilet uit de oven.

Ingrediënten:

  • 4 visfilets
  • 2 tomaten, fijngehakt in de molen
  • 2 uien, fijngehakt in de molen
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • koriander, fijngehakt
  • champignons, fijngesneden
  • rode paprika, fijngesneden
  • 1 eetlepel tomatenconcentraat
  • scampi’s, gepeld en ontdaan van darmkanaal
  • 1 lepeltje sambal
  • paprikapoeder
  • saffraanpoeder
  • gemberpoeder
  • zout en peper
  • olijfolie

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten met elkaar, behalve de visfilets. Neem een ovenschaal en doe hierin de helft van je marinade. Leg hierop de vis en daarna de rest van de marinade. Bak dit op 250 graden in de oven gedurende 45 min. Opdienen met olijven en frietjes.


1 reactie

  1. momoski geplaatst op augustus 11, 2017 Beantwoorden
    Welke visfilet heb jij gebruikt?

Geef een reactie