Mie met gewokte spitskool en gemarineerde kipfilet

Mie met gewokte spitskool en gemarineerde kipfilet

Recept voor mie met gewokte spitskool en gemarineerde kipfilet.

Ingrediënten:

  • Mie
  • Spitskool
  • 1.5 koffielepel kerriepoeder
  • 1 koffielepel kurkuma
  • 1 theelepel zout
  • 1 el wokolie

Marinade voor de kip:

  • 1 klpl paprikapoeder
  • 1 klpl kerrypoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel sambal
  • 2 eetlpls donker bruine kandijsuiker
  • 2 eetlpls olie

Bereidingswijze:

Snijd de kipfilet in grove stukken en laat het voor 15 minuten marineren. Laat wat mie voor 5 minuten in kokend water garen. Meng de gesneden spitskool met kerriepoeder, kurkuma en zout. Wok dit in een eetlepel wokolie. Wok vervolgens in een andere pan de gemarineerde kip. Serveer alles op een bord.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie